Ontdek dorpspower in Wessem op 3 december a.s.

Wessem, onze trots aan het water. Vol leven en gezelligheid. Betrokken inwoners en ondernemers zetten zich in voor een bruisend en levend Wessem. Samen met hen ging Dorpslab en Rabobank Peel, Maas en Leudal aan de slag om Wessem klaar te maken voor de toekomst. En met succes. De behaalde successen delen we met elkaar op dinsdag 3 december.

Inwoners geven update
Samen met betrokken vrijwilligers uit Wessem presenteren we de ontwikkelde ideeën die bijdragen aan de leefbaarheid in Wessem. Inwoners vertellen er zelf over en laten zien waar ze mee bezig zijn. Van verenigingsplatform tot kinderboerderij. We laten je op een inspirerende manier de kracht van het dorp beleven, want Wessem leeft!

Workshop storytelling
Aansluitend vindt vanaf 20:00 uur een workshop storytelling plaats onder begeleiding van Marielle Schlicher (VerteldT). Samen aan de slag om verhalen over Wessem te gaan delen. Zeker leuk voor verenigingen en organisaties die ook zelf met verhalen aan de slag willen!

Ben jij er bij?
Kom op dinsdag 3 december om 19:00 uur naar Jeugdhuis De Sprong (Thornerweg 4 in Wessem) en ontdek de dorpspower in Wessem! Het programma duurt van 19:00 tot 20:00 uur, aansluitend is de workshop storytelling (tot 22:00 uur). Graag op voorhand aanmelden via www.maasdorpwessem.nl of bel naar Elvera Weusten via 06 51574164.

Rabobank doet met ons mee
Rabobank Peel, Maas en Leudal initieert Dorpslab in Wessem. Een initiatief waarmee we mensen in het dorp in beweging brengen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe ambities en dromen voor het dorp, werken we deze uit in concrete plannen en innovatieve ideeën, die bijdragen aan de leefomgeving van de inwoners. Kijk voor meer informatie op: sites.rabobank.nl/pml/dorpslab of www.dorpslab.org.