Dringende oproep!

Ruim 3 jaar geleden zijn we met 8 enthousiaste mensen begonnen als Dorpsraad Wessem. Er is zoals reeds eerder gemeld al van alles bereikt. De voetbalvelden zijn zich aan het ontwikkelen tot een prachtig park, iedere maand is er “Aan taofel. Aete wat de pot sjaft” voor 65 plussers. En vooral door de inzet van de Dorpsraad krijgen we een nieuw gemeenschapshuis. Elk jaar is de avondwandeling samen met bewoners van Zorgcentrum Sint Jozef. We nemen deel aan het overleg over dijkversterking  zodat dit iets goeds wordt voor Wessem. Dit geldt ook voor de waterkering op de Maasboulevard. Daarbij gaan we de kermis met andere inwoners proberen nieuw leven in blazen.

Vanwege allerlei redenen hebben een aantal mensen hun activiteiten bij de Dorpsraad  moeten stoppen. We zijn nu nog met slechts vier personen. Daarnaast zijn er nog een aantal mensen actief in de “Werkgroep Groen”. Zij houden zich bezig met de bomen en planten op de voormalige voetbalvelden.

Dit jaar willen we een uitgebreid onderzoek doen naar de wensen, meningen en ideeën van de inwoners van Wessem over Wessem.

We krijgen heel veel lof over het werk dat we verzetten. Daar zijn we erg blij mee en trots op.

U begrijpt dat we toch heel erg op zoek zijn naar mensen die zich willen inzetten voor Wessem via de Dorpsraad.

Deze inzet hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Een paar uurtjes per maand kan al voldoende zijn. Bent u geïnteresseerd of wilt u er meer over weten, kom dan gerust eens naar een vergadering van de Dorpsraad. Die zijn iedere derde dinsdag of woensdag van de maand. Op onze vernieuwde site is te zien waar en wanneer we vergaderen. Ook kunt u via het contactformulier uw interesse doorgeven of via info@dorpraadwessem.nl