Dorpslab Wessem

“Spelbepalers trappen af in Wessem”

Wessem, 2 april 2019 – Samen met inwoners uit Wessem gaan we aan de slag om Wessem klaar te maken voor de inwoners van nu én later. De aftrap werd hiervoor gegeven met een enthousiaste en grote groep van spelbepalers uit Wessem
Wessem kent veel dorpsfans. Betrokken inwoners die zich inzetten voor een bruisend en levendig Wessem. Met hen gaat Dorpslab aan de slag. Een grote groep enthousiaste inwoners uit Wessem gaf hiervoor de aftrap. De aanwezigen waren het allemaal over een ding eens: “De saamhorigheid en gezelligheid is kenmerkend voor Wessem. Dat willen we zo houden! Nu, maar vooral voor onze kinderen. Ze moeten kunnen opgroeien in een dorp vol verenigingen, goede zorg, onderwijs en vooral leuke evenementen”.

Samen aan de slag voor een leefbaar Wessem
Wessem is springlevend en dat willen we zo houden, door samen onze schouders er onder te zetten. “In Wessem daar ligt mijn hart. Het is er thuis komen. Ik ben hier niet meer weg te krijgen”, aldus betrokken inwoners. We willen samen zorgen voor een leefbaar Wessem. Hiervoor worden inspirerende dorpsbijeenkomsten georganiseerd. Hierin nemen we ook de eerste resultaten van de ambitieboeken mee. De eerste bijeenkomst staat gepland op maandag 20 mei vanaf 19.30 uur. Meer informatie hierover volgt.

Rabobank doet met ons mee
Rabobank Peel, Maas en Leudal initieert Dorpslab in Wessem. Daarmee brengen we mensen in het dorp in beweging om op zoek te gaan naar ambities en dromen voor het dorp. Om deze ambities te realiseren in concrete plannen en innovatieve ideeën, die bijdragen aan de leefomgeving van de inwoners. Kijk voor meer informatie op: sites.rabobank.nl/pml/dorpslab of www.dorpslab.org.